KKC 1 - Byåsennatta (21/09/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Solemsåsen
Organiser: Byåsen IL
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 7.92 km
Time: 46:02
Gira på å løpe orientering igjen, spesielt natt, etter å ha hatt skikkelig pause etter NM. Lite trening og en del småskavanker i kroppen, men var gira på å få til et bra løp.

1: Åpner hardt. Vurderer rundt på sti, men bestemmer meg for å gå ganske rett på. Føles dårlig ut der og da, men tror det var ok. Liten sving inn i posten, da jeg tar kursen fra litt feil sted. + 15 sek

2: Skummelt strekk, men finner en ganske ok trasé. Litt i overkant rolig kanskje, men godt å ta posten bra. Tar igjen Simen Aamodt og får god motivasjon videre.

3: Vanskelig å bedømme veivalgene med så mange forskjellige stier, veier og skiløyper å velge mellom. Såg raskt at jeg ville venstre i starten, men vurderte å dra helt venstre på vei. Bedømte det som litt for langt og kupert, så ble en rett-på variant. Gjennomfører bra, ligger på forskudd med orienteringen og presser bra.

4: Har kursen på plass raskt, men blir litt for fristet til å løpe nedover. Ganske diffust og ekkelt inn mot posten, så svinger litt. + 20 sek

5: Kjører sikkert over. God kontroll.

6: Tenkte å treffe stien i starten, men kom litt høyt. Bra etter det, men planlegger ikke inngangen, så når jeg kommer til slutten av myra tar jeg et stresset valg på å gå rett på i skrålia. Veldig risikabelt, men tenker at hvis jeg holder høyda og passer på retningen, så kan jeg lese meg inn etter bekken. Klarer det nogenlunde, men kommer litt for høyt. + 15 sek

7-9: Treffer flere kjente fjes her, så setter opp tempoet litt. Løper veldig offensivt og med god kontroll, leser på alle detaljene underveis.

10: Bra gjennomføring, men er litt for unøyaktig de siste 150 meterne. + 10 sek

11-M: Gode veivalg og bra fart. Fornøyd med avslutninga, selv om jeg sikkert kunne vært hakket mer offensiv ut mot siste post.

Totalt sett bra fornøyd med gjennomføringa. Kroppen føltes bedre enn jeg hadde ventet, og følte jeg periodevis kom inn i skikkelig god natt-flyt. Kule løyper i tillegg.
Show comments (0)
 
KKC 1 - Byåsennatta (21/09/2016) KKC 1 - Byåsennatta (21/09/2016)