NM stafett (11/09/2016)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Klungsetmarka
Organiser: B&OI orientering, Fauske IL
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 2. etappe
Løp 2. etappe på lag med Lars og Martin. Godt utgangspunkt fra Lars, litt bak teten, så ble bare ut å jage inn de siste sekundene for min del. Hadde snakket litt med Johan om spenningsnivå og diverse dagen før, og fått en god del tips, så i motsetning til de forrige dagene under dette NM-et klarte jeg å finne det spenningsnivået jeg trengte før start.

Åpner offensivt og bra, tar mine gaflingsposter, løper forbi en del lag og prøver å ta kontrollen i feltet. Blir tatt igjen av Magne Dæhli på langstrekket og mister et par meter på myrløpinga. Prøver å ta igjen det igjen i motbakken, men det blir for hardt. Etter det løper jeg med Matthew Speake fram til passering, kjører ganske sikkert og bra hele veien.

På passering får jeg høre at vi er rett bak lagene som kjemper om bronse, så trøkker til skikkelig mot slutten. Kjører stabilt teknisk og løper på bra. Tar dem igjen og holder dem til veksling. Sender ut Martin sammen med mange andre lag, deriblant et par VM-løpere og verdensmestere. Blir litt for hardt, og vi blir tilslutt nr. 6, ganske tett på bronsemedaljen. Bra fornøyd med plasseringen, tredje år på rad der vi er topp 6. Samtidig er det surt å være så nærme medalje igjen, men det er hardt nivå og mange om beinet. Neste år!
Show comments (0)
 
NM stafett (11/09/2016)