KKC 3 - Nattergalen (05/10/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Bymarka
Organiser: 3. post
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 8.41 km
Time: 55:02
Hadde følgende gafling: 1-2-4-6-3-10-5-9-7-8-11.

Veldig gira på forhånd. Fint terreng, og hadde håpet på krevende og gode løyper. Fikk servert en intens, teknisk gafling i starten, et ganske raskt midtparti, og et par avgjørende langstrekk underveis - herlig løypelegging!

Åpnet ganske hardt, ville ta teten tidlig og forhåpentligvis kjøre fra med en gang. Litt dårlig trasé til første post, så stemplet et par sekunder bak. Fokuserte skikkelig å gjennomførte ganske ålreit gjennom alle gaflingene. Tapte litt tid to steder fordi jeg leste feil på gaflingen, og to steder der jeg svingte og misset litt. Totalt ca. 1 min og 40 sek.

Kommer ut av gaflinga som nr. 2, litt under minuttet bak Emil Granqvist, så ser lykta langt i det fjerne. Føler meg ganske tung i beina, så bestemmer meg for å kjøre ganske rent teknisk i det neste partiet, fokuserer kun på å optimalisere. Funker ganske bra, og plukker en del sekunder. Kjører ganske optimalt til 18, og har ei bittelita luke på posten, men taper det pga. dårlige valg ut fra posten igjen, burde nok dratt over eller en slags variant på det.

Trøkker på bra oppover mot 19, og når Emil tar et annet veivalg får jeg en ganske stor luke. Taper en del tid inn mot siste post, der kartet kanskje ikke er helt oppdatert mtp. gulområder og stier. Burde uansett vært litt roligere i orienteringa, hadde jo tross alt veiene og alt det andre i nærheten. Tar uansett posten, og har nok meter på Emil til at det holder inn mot mål (han gjorde i tillegg en liten feil på vei mot mål).

Totalt sett bra fornøyd med løpet. Følte meg ikke like rå som på de andre nattløpene, og var litt småseig i beina underveis. Klarte ikke helt å slippe opp og finne flyten, men det var vanskelig i de tekniske og knudrete områdene i starten. Fornøyd med den tekniske gjennomføringa, var nok det som var det viktigste i dag.

Strekktider med samme gafling: http://oresultater.no/events/classresult/45932/?splits=&crid=45932
Show comments (0)
 
KKC 3 - Nattergalen (05/10/2016) KKC 3 - Nattergalen (05/10/2016)