Lørdagsvall #1 (12/11/2016)
Category: Trening
Map/area: Foldsjøen
Organiser: Norge
Country: Yngve
Distance: 9.2 km
Time: 73:46
Average HR: 152
Maximum HR: 182
Litt småsliten fra start, men prøvde å være offensiv og rask hele veien.

Bra teknisk gjennomføring på det første draget, ganske effektiv orientering. Holder grei fart, men blir litt forsiktig mot slutten når vi skilles i gaflingene.

God i starten på det andre draget, men takler ikke langstrekket. Ser i ettertid at jeg burde brukt mer tid på å lage en plan. Selv om det kanskje handler mest om gjennomføringen av rett på, så føler jeg det er lettere å jobbe mot en spesifikk plan for strekket, og tror det ville holdt meg skjerpa hele veien. Resten av draget er ok.

Det tredje draget ble ikke all verden for min del Åpner greit på langstrekket, men mister litt kontrollen etter passering av stien. Så noe som lignet på slep, så sjanglet meg egentlig fram til posten. Helt katastrofe på de siste to strekkene. Hadde en mistanke om at jeg hadde stemplet feil på forrige post, og klarte å overbevise meg om selv om at hogstfeltet var tegnet inn feil - krever mye godvilje akkurat det, så det tyder på at jeg ikke var helt mentalt tilstede. Bommer ganske kraftig og roter bort mye tid, veldig slapt.

Skjerper meg etter den ræva gjennomføringen i sted, og løper stabilt teknisk og med bra trøkk i beina. Tapte ca. 5-10 sek på å løpe høyre til 15 ift. Ulf, men ellers er det bra. Kontroll hele veien på hvert strekk og har en klar plan for strekkene. Bra!

Kjører på bra i starten på det 5. draget. Offensivt og raskt i den hvite skogen, som var helt nydelig. Ligger og kjemper med Ulf hele draget, men klarer ikke snike meg forbi mot mål.

Åpner veldig offensivt på det siste draget, og trøkker skikkelig til oppover kneika mot første post. Treffer posten greit, men steinen er så liten at jeg tenker det ikke kan være riktig. Ser de andre står og roter også, så tar en ekstra runde for å sjekke. Kjip feil, men hadde uansett ikke vært noe problem i konkurranse med merking. Litt svingete på langstrekket, men prøver å finne fine traséer, og føles jeg lykkes greit med det. Litt nervøs løping mot slutten, samme som på det første draget. Klarer ikke helt være så offensiv som jeg vil mot slutten av dragene, spesielt når jeg allerede har løpt greit - får følelsen av at jeg vil "sikre" inn draget, i stedet for å risikere å ødelegge det. Blir uansett slått av Martin mot mål, men tapte nok en del på gaflinga.

Totalt sett ok fornøyd. En del tull og til tider helt ræva løping, men synes selv det er mye bra også. Krevende løyper, var kanskje ikke helt forberedt mentalt på så tekniske poster og så krevende langstrekk. Uansett ei kul økt, morsomt å løpe i litt nye områder.
Hide comments (1)
Selahattin Demirtas : Oh, it is so nice to see some solidarity with our cause here on langtur.net! I swear some days my wife tells me: "Selahattin, there's no use, the West is completely oblivious to the opression of Kurds and other minorities in Turkey". But then I tell her not to give up, there are still some decent people up in Levanger, Nord-Troendelag, who do care and are sympathetic to our fight against the growing authoritarianism in Turkey. Thank you very much for your support!
Post new comment
Save
 
Lørdagsvall #1 (12/11/2016) Lørdagsvall #1 (12/11/2016)