NC mellom (02/04/2017)
Category: Viktige konkurranser
Distance: 6.2 km
Time: 40:00
Mye usikkerhet etter fredagens fadese. NM natt var det jeg hadde sett fram til denne helga, og norgescupløpet hadde derfor blitt mer en baktanke. Brukte mye tid på lørdag for å omstille mentalt og for å legge en god plan for løpet. De tekniske mplsetningene var at jeg skulle bruke tid til å finne de beste traséene, aldri slippe kartkontakten, og løfte blikke og se langt.

Åpet kontrollert og rolig, tok de første postene bra og kom inn i en god flyt. Hadde litt for mye respekt for terrenget til 4, og valgte å løpe rundt. Dårlig valg, taper rundt 20-30 sek på det valget. Stabilt teknisk videre, har god kontroll og følger planen jeg har lagt. Et par ørsmå svinger fram til 14, men ikke mye å plukke på.

Tar ut veivalget på langstrekket ganske kjapt, men ser kanskje ikke alle de beste mikroveivalgene. Kunne nok løpt høyre i starten og spart høyde, og vært mer på kartet underveis - ble en del stopp og småsvinger for å følge stien. Går nok en 20 sekunder på dette strekket pga. svak gjennomføring.

Kommer litt langt på neste post, men ikke noe betydelig bom, men blir kanskje litt småstresset pga. en periode med litt dårligere løping. Får en smell på neste post, tar dårlige mikroveivalg underveis på strekket og tar for lett på posttagningen. Ryker 1 minutt her, ganske kjipt.

Skjerper meg etter bommen og løper bra inn mot mål. Holder bra fysisk, og føler jeg treffer bra med løpsopplegget. Skulle kanskje ikke klatra den bratte skråningen langs høyspenten mot slutten, men ellers ee det raskt og bra.

Blir nr. 9 tilslutt, men ikke skremmende avstandee oppover. Hadde vært greit innenfor topp 5 uten den ene større bommen før passering, så litt bittert i ettertid. Uansett bra fornøyd med ny pers i NC i seniorsammenheng, særlig med en litt småseig fysisk form. Aller viktigst var det uansett å få bekreftet for meg selv at jeg kan løpe et forholdsvis stabilt o-teknisk løp, trengte den nå tidlig i sesongen.
Hide comments (4)
Nocomment: No comment?
Paul : ;)
Hans Moltzau : Flott løp dette Paul. Hadde blitt utrolig bra , uten missen på 17 . post da du kom litt for langt. Ser ut til å være et herlig terreng .
Vennlig hilsen Hans, som ser fram til fine veivalg og kommentarer fra dere som skriver så levende fra løpene.
Paul : Takk for det! Vært lite o-teknikk periodevis i vinter, så satser på at det skal komme en jevn strøm med kart på kartarkivet fremover. Litt halvdårlig nett her i Tsjekkia, men skal prøve å få lagt ut underveis :)
Post new comment
Save
 
NC mellom (02/04/2017) NC mellom (02/04/2017)