Regional Ranking, Mellom (08/04/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Velenice
Organiser: OK Jiskra Novy Bor
Country: Tsjekkia
Discipline: Mellom
Distance: 6.26 km
Time: 37:45
Veldig tunge bein på oppvarminga, så planen var å løpe ganske kontrollert i starten og øke etterhvert. Et raskt overblikk ut fra start viste at løypa var som forventet, en lett blanding mellom lettløpt og enkel orientering, og partier med mer knudrete og teknisk navigering mellom steiner og skrenter.

Planen var å gjøre det enkelt til første post - løpe på kurs til det åpne området og søkket. Var verken noe åpent område eller et søkk der ut fra det jeg såg, så skjønte lite. Rotet bort rundt et minutt i mangel på en B-plan, der jeg bare løp rundt og leita blant de ulike steinene. Fryktelig dårlig start på løpet.

Økte på litt etter dette. Forenklet greit og tok både 2. og 3. posten greit, selv om det var litt vanskelig å bedømme trasévalgene i skrålia. Feilvurderer veivalget til fire, tar ikke med høydekurvene i starten i beregningen, noe som koster meg over halvminuttet. Ganske åpenbart nå i ettertid, var nok litt for oppsatt på å løpe rundt for å prøve og spare høyde.

Tar femte post greit, ser den fra fjerde. Dårlig retning mot sjette, mistolker søkket før posten og drar til feil stein. Ryker ca. 20-30 sek her også. Tenker spare høyde til 7, men drar litt for lavt og taper nok 10-15 sekunder på det. Grei løping i partiet 8-10.

Grei plan til 11, men tror jeg hadde tjent noen små sekunder på å fortsette langs stien i stedet for å kutte så mange steder. Ikke noen fordel å løpe i lyngen kontra fin sti. Føler formen svarer bedre fra her og inn, og klarer å øke farta litt.

Løper fort og sikkert fram til 15. Taper 10 sekunder opp til 16 da jeg ikke finner en fin plass å komme meg opp. Blir sittende litt fast i lia. Tar 17 og 18 på en god måte, og holder bra fart gjennom postene. Kunne kanskje kuttet inn mot 19, gjennom det store søkket, men velger å kjøre safe. Avslutningen på løpet er ganske enkel og byr ikke på særlige problem.

Totalt sett middels fornøyd med løpet. Veldig dårlig start med mye småbom, dårlige valg og generell roting. Klarer heldigvis å snu det underveis, og veldig fornøyd med avslutningen. Gode fysiske og tekniske svar, men må finne ut hvordan jeg skal klare å holde det gående hele løpet neste gang, fra start til mål.
Show comments (3)
 
Regional Ranking, Mellom (08/04/2017) Regional Ranking, Mellom (08/04/2017)