Regional Ranking, Sprint (08/04/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Mimon
Organiser: OK Jiskra Novy Bor
Country: Tsjekkia
Discipline: Sprint
Distance: 4.66 km
Time: 17:49
Våknet med skikkelig høysnue i morges, så var veldig usikker før start. Tenkte jeg fikk avgjøre om jeg skulle starte på oppvarminga, og kjentes heldigvis nogenlunde greit ut der. GPS-klokka er litt hakkete for tiden, så legger ut med kun én farge.

Ganske dårlig sprintterreng i min mening. Veldig lite krevende orientering, ganske åpenlyse veivalg og ellers lite muligheter for løypelegger. Ganske bra løype med det tatt i betraktning, synes de fikk brukt områdene på en god måte.

For det meste greit, men har vel tre tidstap:

1. Skulle løpt under brua gjennom 3. post når jeg skulle til 5, i stedet for å løpe østover gjennom den hvite skogen. Taper ca. 10 sekunder på det.

2. Så ikke med en gang at man måtte gjennom 18 på langstrekket til 8, så fikk en ekstra bue der jeg tenkte å ligge nærmere streken. Taper vel rundt 5 sekunder.

3. Løper tilbake ut fra 12. Ser egentlig ut som det korteste og raskeste veivalget, men var noe bygningsarbeid der som gjorde at jeg måtte løp en del rundt og tapte en del fart. Burde tatt med det i beregningen. Taper rundt 5-10 sek på dette veivalget.

Ellers taper jeg kanskje litt mot slutten, da jeg landet med hæla på en stein ned fra 15 og datt litt ut av det.

Totalt sett greit fornøyd. Kroppen var ikke all verden, men er greit fornøyd med gjennomføringa og resultatet. Framgang fra i fjor er det nok i hvertfall.
Show comments (0)
 
Regional Ranking, Sprint (08/04/2017) Regional Ranking, Sprint (08/04/2017)