Armfeldtnatta 2017 (19/04/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Jervskogen
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 7.87 km
Time: 51:10
Dårlig innstilling før løpet. Følte meg fresh i beina for første gang siden samlinga, så var veldig gira på å løpe fort og få ei god hardøkt. Trolig litt for gira fra start, så åpnet uten helt å ha en god plan for hvordan jeg skulle gjennomføre løpet.

Tar litt for lett på det inn mot første post og taper 20 sekunder. Blir litt stresset, og drar med meg det stresset på gjennomføringen av de to neste strekkene. Mye hakkete løping, lite kontroll, og en postbom på 1 minutt inn i 3. Veldig dårlig start. Skjerper meg litt, men øker samtidig farten ut av stress og får en unødvendig sving inn mot 5.

Tror veivalget på langstrekket er bra, føler høyre blir for langt. Bra gjennomføring fram til de siste 200 meterne før posten. Mister kontrollen i skrålia, klarer ikke helt forstå hvilke myrer og myrsig jeg passerer. Tenker at jeg er på den store, tydelige myra til sør-vest for posten, og kaster bort 20-30 sekunder.

Fortsetter å løpe ganske hakkete, men klarer å opparbeide en bedre flyt etterhvert. Synes partiet fra 8-12 er ganske greit, løper med gode planer og bra kontroll. Tar igjen for lett på det inn mot 13. posten, og tenker at jeg bare skal "flyte" inn langs skrålia inn mot posten. Kommer litt for høyt, og klarer ikke å forstå hvor i skrålia jeg er. Kommer tilslutt ned på myra, men tror at posten skal ligge høyere i lia og taper enda noen sekunder. Veldig slapt, taper halvannet minutt på dette.

De siste postene går greit, men ganske frustrert og irritert på meg selv inn mot mål. Totalt sett et ganske dårlig løp. Fysisk føler jeg det svarer greit, bedre enn de siste dagene i det minste, teknisk er det ganske dårlig, og mentalt er det fullstendig katastrofe. Klarer ikke få ro over orienteringen, blir for gira på å løpe fort, og har sjeldent noen konkrete planer for hvordan jeg skal løse strekkene jeg blir servert. Mye som kan fikses med riktig innstilling før start. Kaster bort muligheten i dag, må skjerpe meg fremover.
Hide comments (1)
Jo fra 2006: Jeg bomma 5 minutter, men vant likevel
Post new comment
Save
 
Armfeldtnatta 2017 (19/04/2017) Armfeldtnatta 2017 (19/04/2017)