10Mila precamp, økt 2 (27/04/2017)
Category: Trening
Map/area: Aspen norr
Organiser: IFK Göteborg
Country: Sverige
Distance: 6.91 km
Time: 39:05
Høyøkt mellom. Veldig seige bein før start, kjente meg litt utmattet etter gårsdagen pga. reising og lite søvn.

Åpnet ganske kontrollert og gikk greit til første post. Tapte rundt 20 sekunder til Yngve mot andre, da jeg drar med meg litt mye høyde i frykt for å løpe myr. Skulle løpt mer rett på.

Greit videre, bortsett fra litt småsekunder som ryker pga. mye nedfall og drit i søkket mot 4. Bommer inn mot 6, orienterer på fargene i stedet for å følge kursen og drar litt for langt opp. Sliter litt med å relokalisere siden kartet er kuttet, ryker rundt 35 sekunder totalt.

Usikker på veivalget til 16, gjennomfører bra, men taper rundt 10-15 sekunder til Ulf som drar venstre. Går egentlig bra på 17, men postflagget henger ikke helt riktig, så bruker minuttet på å lete. Kunne nok uansett ha sett det hvis jeg hadde løfta blikket mer, men blir litt for fokusert på finlesinga.

Drar med meg litt irritasjon inn mot de neste to postene, og at taper nok noen sekunder til 19 der jeg ikke følger planen helt og ikke klarer å holde kartkontakt eller flyt. Skjerper meg etter dette og løper veldig bra resten. Føler også det løsner litt fysisk mot slutten, godt å få med litt fartsfølelse.

Totalt sett litt for dårlig. Heldigvis skal det være mulig å få luket ut tidstapene med litt mer følelse for terrenget de neste dagene. Fysisk føltes det veldig tungt og tregt i dag, men føler jeg har kontroll på det fram mot helga.
Show comments (0)
 
10Mila precamp, økt 2 (27/04/2017) 10Mila precamp, økt 2 (27/04/2017)