VM uttaksløp mellom (13/05/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Voorepalu
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.64 km
Time: 36:14
Uttaksløp mellom. Veldig tunge bein før start, så var innstilt på å gjøre et stabilt teknisk løp.

Åpner greit og kontrollert på de første to postene. Tar dem greit, selv om jeg nok ikke finner de raskeste traséene. Kjører en venstrevariant til 3, men drar dermed gjennom den grønne myra i starten. Taper nok litt på det. Nøler også veldig inn i posten, da jeg ikke klarte å danne et skikkelig bilde av terrenget inne i postringen. Går nok en 10-15 sekunder på dette strekket.

Bra kontroll på de neste postene, men litt for dårlige retninger. Burde vært tøffere og dunket mer rett på. Samme til 6, burde bare dratt over toppen der. Taper ikke for mye tid på det, men til 7 gjør jeg det samme, og her blir jeg sittende litt fast i skrålia. Burde løpt rett over haugen. Ryker kanskje 10-15 sekunder på disse to postene.

Kommer nå inn i mitt dårligste parti i dette løpet. Slapp på rutinene ut av 7. post, og tror jeg ligger høyere i lia. Taper 20 sekunder før jeg finner ut av det. Slapt opp til 9, blir sliten av all siksakken og gymnastikken over nedfallene.

Riktig veivalg til 9, men løper ut med en håpløs retning. Utrolig slapt, går med 20 unødvendige sekunder her også. Mye nøling inn mot posten også. Går helt ok på de neste postene, men legger igjen mye småtteri, blant annet ut av 10. post og inn mot 13.

Bra gjennomføring av det siste langstrekket til 16, men trolig ikke det beste veivalget. Kunne nok løpt litt raskere ved å gå gjennom 18. Avslutninga er grei, men løper utafor tråkket ned fra 19, uforståelig nok, og taper litt tid her.

Totalt sett et ganske dårlig løp. Det meste kommer nok av at beina er ganske tunge pga. mye trening, men også fordi jeg mangler terrengerfaringen som trengs for å konsekvent kunne ta de beste veivalgene og trasévalgene. Blir mye usikkerhet og dårlige valg. Dagens silver lining er vel at jeg var under 4 minutter bak selv med en halvdårlig teknisk gjennomføring, og en veldig tung dagsform. Det er klar forbedring fra de siste to årene, så det går i det minste framover.
Show comments (0)
 
VM uttaksløp mellom (13/05/2017) VM uttaksløp mellom (13/05/2017)