VM uttaksløp lang (14/05/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Kütiorg
Organiser: WOC 2017
Country: Estland
Discipline: Lang
Distance: 20.21 km
Time: 108:46
Totalt sett et under middels løp. Tung fysisk som på resten av løpene i helga, men det var som forventet, så mest skuffet over det tekniske. Mye småroting, mange dårlige trasévalg, og to digre veivalgsblundere til henholdsvis 12 og 22. Taper rundt 2-3 minutter på begge de veivalgene, + litt ekstra på gjennomføring til 12. Ellers løper jeg svært dårlig i sommerfugl-partiet og taper mye tid. Kjenner det var tungt å løpe en såpass tøff langdistanse nå, men kjenner at kroppen trengte denne lange gjennomføringen. Tror det vil bli bedre til neste langdistanse allerede, og da skal jeg i tillegg jobbe med overskuddet. Ellers var det ei fin og krevende løype. Synes egentlig det var ganske artig selv om det var drittungt.
Hide comments (2)
Hans Moltzau : Hei Paul ! Begynner å skjønne at det ikke er så enkelt å lese løpbarheten på kartene i Estland. Yngve har fortalt mye om det. Enig i at veivalgene dine til 12 og 22 ikke var optimale. Jeg så litt på livetrackingen etter løpet og var jo mye forskjellige veivalg å se. Du er en ung lovende mann, så det var sikkert mye å lære for årene som kommer, når du blir skikkelig god. Du har flere år på deg med trening og forberedelser til løp, og da har kanskje Olav L. gitt seg også. Vennlig hilsen Hans.
Paul : Hei, Hans! Synes det var vanskelig å forstå løpbarheten av kartet noen ganger, både ved at det så finere ut på nartet enn det var i terrenget, og motsatt. Mangler nok den erfaringen som kreves i denne terrengtypen, så det var jo tross alt verdifull læring. Heldigvis går pila oppover, selv om det er små steg hvert år!
Post new comment
Save
 
VM uttaksløp lang (14/05/2017) VM uttaksløp lang (14/05/2017)