Hardøkt sprint (21/05/2017)
Category: Trening
Map/area: Verdalsøra
Organiser: Yngve
Country: Norge
Distance: 3.88 km
Time: 14:54
Hardøkt individuell start med Lars. Kul og krevende løype servert av Yngve, så ønsket å benytte muligheten til å kjøre en konkurranserelevant og god gjennomkjøring før NM sprint.

Uheldigvis var det en del veiarbeid på den store hovedveien i starten (mellom 2-3, ved 11 og mellom 7-8). Ble litt satt ut av det i starten, og gjorde en ganske håpløs jobb de første seks postene.

Mistet helt kontrollen til 6, skjønte ingenting og rotet bort minuttet. I ettertid klarer jeg heller ikke helt forstå feilen, men var nok bare en real kortslutning og at jeg kanskje var i overkant bevisst på veiarbeidet som jeg ville prøve å unngå. Tok i tillegg feil veivalg, høyre var nok raskere. Fikk en skikkelig trøkk her, men klarte å skjerpe meg og løpe ganske bra resten.


Kartet var litt rart ved 11 (det upasserbare gjerdet var 20 cm høyt, kombinert med veiarbeid), også ble jeg veldig usikker på akkurat hvor posten lå på 16. Ellers føler jeg det fløt på ganske bra og at jeg hadde greit trykk i beina.

Kjipt at starten ble litt ødelagt pga. veiarbeid, men synes jeg klarte å snu det bra og fikk en veldig god sprintøkt av det uansett. Veldig morsomt sisteparti med mye små, tynne veier og kroker.
Show comments (0)
 
Hardøkt sprint (21/05/2017) Hardøkt sprint (21/05/2017)