Trondheim open sprint (26/05/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Dragvoll
Organiser: Nidarøst OK
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 3.99 km
Time: 15:34
Trondheim open sprint. Kom rett fra en 5-timers økt med ex.phil lesing, så var veldig spent på hvordan beina ville reagere på det. Tok litt tid å få dem i gang på oppvarminga, og følte meg ganske sliten og tung. Tenkte at jeg fikk prøve å åpne ganske hardt og satse på at det ville gå seg til utover løpet.

Åpner bra de første seks postene. Tar for det meste de beste veivalgene og har god kontroll på kartet. Taper rundt 2-3 sekunder på både 2 og 5, førstnevnte fordi jeg ikke fikk taket på sti-systemet i skogen og ikke var nok på forskudd, og den andre fordi jeg ikke tror jeg løp det beste veivalget, og at jeg burde i det minste holdt med på den lille stien i starten og ikke løpt opp et platå ut fra posten.

Dårlig løping i det påfølgende skogspartiet. Planen er å løpe i skrålia og finne stien, men ser etterhvert at det er en svart V-grop, og ikke en sti som jeg først trodde. Roter på trasévalgene, klarer ikke bestemme meg, og løper med mye nøling og usikkerhet. Liten sving inn i posten også. Taper rundt 15 sekunder her. Tar 8. post greit, løper med litt større sikkerhet enn jeg hadde trengt, men godt å få tilbake en litt god følelse igjen.

Den siste delen av løypa er ganske løpsbetont, men med noen potensielle veivalgsfeller. Klarer å løse det bra, og synes det løsner litt fysisk og at jeg klarer å trøkke på bra inn mot mål. Fornøyd med farta, og føler jeg klarer å ta ut det jeg kan med dagens form.

Totalt sett et bra sprintløp. Litt unødvendige tidstap, spesielt til 7. post. Høres ikke så mye ut totalt, men er nok litt for mye. Fornøyd med resultatet, følte ikke jeg var så pigg før start eller under løpet, så ble litt overrasket. Får håpe på at det har begynt å løsne litt på sprint nå før NM.
Hide comments (2)
Hans Moltzau : Hei Paul ! Her satte du mange gode på plass. Håper du lykkes like bra i NM. Artig at Yngve også var med på pallen. Vennlig hilsen Hans.
Paul : Takk, Hans! Artig å få med en sprinter som Yngve på pallen, vi får håpe Frol lykkes like bra til helgen :)
Post new comment
Save
 
Trondheim open sprint (26/05/2017) Trondheim open sprint (26/05/2017)