NM sprintstafett, 3. etappe (04/06/2017)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Hamar sentrum øst
Organiser: Hamar OK/Løten OL
Country: Norge
Discipline: Sprintstafett
Leg: 3. etappe
Distance: 3.97 km
Time: 13:43
Revansjesugen etter gårsdagens fadese. Får et godt utgangspunkt etter gode etapper av Eirin og Lars. Målet er å løpe offensivt og raskt. Bruke andre løpere, men samtidig ha full kontroll over veivalg og gaflinger.

Kommer en bra gruppe rett bak, deriblant NTNUI, Nydalen og Lillomarka. Henger bra med til 4, har full kontroll og føler farta er overkommelig. Legger en plan for langstrekket, men bruker nok litt for lite tid på bedømmingen, og velger ikke det raskeste. Taper 10-15 sekunder på veivalget, og mister dermed ryggen til NTNUI, og blir liggende på halen av feltet.

Løper stabilt og bra videre, men de i front løper veldig fort. Klarer å holde det gående teknisk og har god kontroll på ryggen til Lillomarka, men farta til Nydalen blir for tøff.

Resten av løpet er ganske enkelt teknisk, veivalgene gir seg ofte selv, og det handler mer om løpsfarta. Fornøyd med at jeg klarer å henge med greit inn, men hadde ønsket å vært litt vassere. Formen var ganske bra, men kjente at den trolig var hakket bedre på løpet i går (selv om det ikke hjalp mye).

Blir nr. 6 etter en bra etappe av Mathilde, så ganske fornøyd med det. Veldig tett i toppen og høyt nivå blant løperne, så kult at vi kjemper der, og godt å få til et bra sprintløp etter det som skjedde i går.
Show comments (2)
 
NM sprintstafett, 3. etappe (04/06/2017) NM sprintstafett, 3. etappe (04/06/2017)