NM natt (31/03/2017)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Frikstad
Organiser: Kristiansand OK
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 9.62 km
Time: 67:29
Skuffelsen har lagt seg, så tenkte jeg endelig kunne legge ut dette løpet. God form i forkant av løpet, følte beina svarte bra og trodde en fellesstart i dette terrenget, med mye stiløping og tungt terreng, ville passe meg bra. PS: Hadde gafling 10-12 etter første post, også 2-8 etterpå.

Starter langt bak i feltet og må bruke store deler av førstestrekket på å jobbe meg oppover. Er tålmodig og plukker plasseringer underveis. Mye køkultur gjennom diverse småstier og i skogen, men gode muligheter for å løpe forbi på de åpne områdene og veiene. Kommer høyt oppe og ligger rett ved tet når vi stempler på første post. Kommer i ei klynge med Ulf, Håvard Haga og Bjørn Ekeberg, og ligger og kontrollerer på halen.

Fysisk svarer det veldig bra, og føles veldig lett å være med i denne klynga. Tar postene ganske greit, men kjenner plutselig at det begynner å knyte seg i magen. Blir litt satt ut og påvirket, men tenker at det trolig gir seg raskt. Blir progressivt verre og verre, og klarer ikke holde farta til de andre mens jeg har kontroll på kartet selv lengre. Tar da valg om å bare fokusere på løpinga og vente på at det blir verre, så ligger kun veldig grovt med o-teknisk. Ender jo selvfølgelig med at jeg kommer på feil gaflingspost. Frustrert over meg selv, men enda mer frustrert over magen.

Prøver å hive på litt køl på de neste postene, men den setter begrensning, og når jeg tilslutt er på vei til 15 og 16 post, så klarer jeg bare å holde meg i en lett jogg. Prøver meg litt videre, men skjønner når jeg nærmer meg passering at dette er det lite vits i. Kjipt valg å ta, men velger å bryte løpet.

Utrolig skuffet og irritert i etterkant, følte jeg hadde en reell medaljesjanse i dag. Spesielt kjipt at det skal være en sånn filleting som skal ødelegge, er jo ikke så mye man kan få gjort med det der og da. Dårlig start på sesongen, men muligheter for å reise kjerringa allerede på søndag.
Show comments (0)
 
NM natt (31/03/2017) NM natt (31/03/2017)