NM mellom kvalik (08/09/2017)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Guttersrød
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 3.75 km
Time: 21:49
Slet med å finne riktig spenningsnivå før start. Litt i overkant nervøs. På dette løpet har man tross alt alt å tape, og lite å vinne, så blir litt ekstra nerver pga. det. Har vært små marginer tidligere og vinnertiden er såpass kort, så det er lite rom for feil.

Åpner på verst tenkelige måte. Løper som planlagt, får med meg detaljene og slipper aldri kartet, men så tar jeg veldig lett på det i det siste partiet inn mot posten. Tenker at jeg nærmest bare vil dette inn i posten, men ender opp med at jeg må stoppe å lese meg inn. Får ikke helt tak på skrålia, og synes ikke det var så lett å lese seg inn.

Klarer etterhvert å roe meg ned og finne posten, men drar med meg stresset videre på de neste postene, og skeiver ut i forskjellig grad på både 2, 3 og 4. Taper totalt rundt 75-80 sekunder på de fire første postene, og ligger som nr. 18 i heatet. Forstår at jeg må skjerpe meg, så roer ned og starter å jobbe systematisk med hvert strekk. Plukker ut detaljer som jeg skal besøke underveis, bruker kompasset bra og er på hugget teknisk.

Løper stabilt inn mot mål, bortsett fra et lite10 sek tidstap på 10. post der jeg følger stien litt for lenge og kommer litt for langt forbi posten. Ellers solid. Kommer i mål og blir nr. 5, så kvalifiserer meg med god margin. Litt irritert over meg selv og at jeg måtte gi på litt mer enn jeg hadde planlagt. Altfor slapp start, så det blir nok ekstremt viktig å få på plass til morgendagen.
Show comments (0)
 
NM mellom kvalik (08/09/2017) NM mellom kvalik (08/09/2017)