KKC #3 (11/10/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: Bratsberg Øst
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 4.07 km
Time: 27:43
Spent før start, men veldig usikker på formen. Har såvidt startet opp å trene igjen etter flere uker med underskudd og skikkelig mental utladning, men kjenner nå at motivasjonen og treningsiveren er tilbake for fullt.

Tenkte å åpne ganske safe og flyte gjennom, prøve å løpe stabilt teknisk og ikke tenke på det fysiske. Blir retningsvill etter 10 m og snur rundt på kartet. Innser det raskt, og taper nok bare et par sek, men blir uansett heltent og overivrig, så etter det løper jeg det jeg har og henger lite med teknisk.

De første tre postene er jeg veldig lite på kartet, men leser meg inn på forskjellige steder og treffer dem, selv om jeg taper litt tid på surring og at jeg ikke henger med teknisk. Skjerper meg mer etter det og klarer å henge med mer på kartet. Ingen super følelse videre, mye småsvinger og dårlige retninger.

Vanskelig å få en kjempegod følelse siden det er et såpass tungt terreng, og det er mange parti med vindfall og grønt. Uansett morsomt å løpe på gjennom skogen, får en skikkelig fartsfølelse selv om det går veldig tungt. Veldig seig avslutning, men karrer meg til mål. Overrasket over at det ble seier, men artig det. Flyter nok litt på overskuddet og at løpet var såpass kort, men godt å kunne starte treningssesongen med positive svar.

Morsomt løp, nice med litt u-typisk terreng, og løypelegginga var bra. Lite kart, men fikk utnyttet det bra.
Show comments (0)
 
KKC #3 (11/10/2017) KKC #3 (11/10/2017)