Fellesstart med FSK (21/01/2018)
Category: Trening
Map/area: Torsnes
Organiser: Fredrikstad SK
Country: Norge
Distance: 6.09 km
Time: 41:10
Fellesstart som siste hardøkt på samlinga. Totalt sett lovende tendenser, men ødelegger mye av løpet i ett konkret parti. Åpner bra. Tar det fire første postene på en god måte, løper med kontroll hele veien og finner stort sett gode linjer gjennom terrenget. Lang gafling i starten, så blir jagende en stund. Liten sving inn mot 5, er ikke flink nok til å løfte blikket og blir letende litt etter merkebåndet.

Stabil løping til 6 og 7, selv om jeg kunne vært nærmere streken på sistnevnte. Får en fin inngang da. Til 8 vurderer jeg rett på som raskest, men tenker litt ut fra snøforholdene, og lurer på om en venstreinngang vil være smart. Tenker ikke over at stien også er snødd igjen, og gjennomfører i tillegg dårlig når jeg skeiver ut midtveis, og løper inn i posten uten kontroll. Ryker mellom halvannet og to minutter her. Vet ikke om veivalget til 9 var topp, men vil helst ikke rote meg ned til høyre. Mulig det var bedre pga. vinterføre, men gjennomfører uansett bra og tror ikke jeg taper veldig mye tid.

Avslutningen er stabil, selv om jeg sikkert kunne vært litt hardere på retningen. Totalt sett ikke særlig fornøyd. For dårlig med 8. post, har ikke råd til slike feilvurderinger i konkurranse. Likevel godt å se at store deler av løpet er bra, og at det teknisk fungerer bedre nå enn de første dagene på samlinga.
Show comments (0)
 
Fellesstart med FSK (21/01/2018) Fellesstart med FSK (21/01/2018)