Hardøkt mellom, Lunde (29/03/2018)
Category: Trening
Map/area: Lunde
Organiser: Fredrikstad SK
Country: Norge
Distance: 6.81 km
Time: 41:50
Spent på form og teknikk før start. Åpnet bra og tar de første tre postene på en god måte, selv om jeg kunne tatt litt mindre høyde mot 3. Taper 10 sekunder mot 4 da jeg mistolker en liten skrent (for liten til å være med på kartet) i det første søkket, og tror jeg drar ned riktig. Løper greit videre, men kunne nok optimalisert mer på trasévalgene.

Til 7 har jeg ikke helt oversikt i postringen, men klarer heller ikke se merkebåndet. Drar på en liten snurr før jeg tilslutt finner ut av det, og taper ca. 50 sekunder. Løper fint på det 8. strekket, men nøler inn i posten og forstår ikke helt kurvene. Nye 10-15 sekunder tapt. Til 9 undervurderer jeg stupene, og finner ingen vei opp. Burde lagt meg slak høyre hele strekket. Ser ikke grøntfeltet i postringen på kartet, drar rundt og får med en ny 10 sekunder sving.

Løper stabilt fram til 13, og leder her med ca. 30 sek foran Yngve og Magne. Tenker at jeg skal kunne følge kurvene inn mot posten til 14, men veldig vanskelig å ha kontroll over det, og ender opp med å dra for lavt. Taper over 2 minutter og blir litt daff etter dette. Burde dratt svakt venstre og tatt posten ovenfra.

Etter dette er det noen gode strekk og noen håpløse. Til 15 er det for slapt i postringen, og til 19 løper jeg mot feil post.

Totalt sett et rotete løp med alt for mange feil, men har periodevis gode tendenser. Føler også at farta er bra, men må være tøff nok til å ta meg skikkelig tid i orienteringa. Vanskelig terreng og teknisk løype, så gjelder å være på hele tiden.
Show comments (0)
 
Hardøkt mellom, Lunde (29/03/2018) Hardøkt mellom, Lunde (29/03/2018)