Hardøkt normal, Rösnesåsen (31/03/2018)
Category: Trening
Map/area: Rösnesåsen
Organiser: Halden SK
Country: Norge
Distance: 7.62 km
Time: 47:56
Siste økt på samlinga. Fokuserte på å ha mer ro over orienteringa og rett og slett ta meg tid. Åpner bra de første tre postene. Løper med god kontroll, flyter bra gjennom skogen og finner gode traséer.

Til 4 har jeg også bra kontroll, men ligger litt på etterskudd med det ligger i selve postringen. Ryker 10 sek her. Til 5 drar jeg altfor lavt, men overbeviser meg selv om at jeg løper der jeg planla (veldig svakt venstre for streken). Burde skjønt tegninga raskere i det grønne, men tar det tilslutt og finner posten, dog ikke foruten 20-25 sekunder tidstap. Bra til 6, men sliter litt med å finne traséene, synes det er litt vanskelig å vurdere.

Til 7 drar jeg egentlig rett i posten, men søkket er så lite og smalt at jeg ikke ser posten som ligger der. Veldig slapt, hadde jeg bare sett nedenom beina mine hadde jeg tatt den. Prøver å rasjonalisere meg frem til hvor jeg egentlig er og får en ganske stor sving. Finner posten når Marie passerer og stempler der jeg opprinnelig var. Kjedelig, taper ca. 90 sekunder her.

Drar med meg litt stress fra sjuende post, og i utgangen til 8 tar jeg litt for mye høyde, i tillegg til at jeg nøler litt i inngangen til posten. Tar 9ende fint, og 10ende også forsåvidt, men her var det tydelig raskere å løpe sør-vest for streken og slippe høydene. Taper vel 30-40 sekunder kanskje i partiet 7-10, men det er mer pga. valg og stress. Kjører bra på 11, og langstrekket til 12 er også bra. Kløner inn i posten. Tenker at jeg bare skal ned søkket og finne posten. Synes egentlig høydepunktet låg litt mer til høyre i søkket, men burde uansett vært litt mer rolig her. 20-30 sek tidstap.

Solid fra her og til mål, selv om jeg i ettertid ser at det hadde vært mulig med noen bedre trasévalg. Blant annet virker det bedre å ligge en høyrebue mot 14, i det store søkket med nedsatt løpbarhet. Trolig litt mye skrenter, steiner og rask rett på.

Totalt sett greit fornøyd. Tendensene er gode, og jeg er mye nærmere et helhetlig bra løp i dag enn på torsdag. Likevel er det særlig to idiotiske feil (7 og 12), også har jeg en del smårusk også som jeg må få luket ut fremover.
Show comments (0)
 
Hardøkt normal, Rösnesåsen (31/03/2018) Hardøkt normal, Rösnesåsen (31/03/2018)