EOC stafett (12/05/2018)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Tesserete
Organiser: IOF
Country: Sveits
Discipline: Stafett
Leg: 3. etappe
Distance: 7.34 km
Time: 41:48
Fikk æren av å løpe siste etappe på lag med Thomas og Gaute. På papiret et lag som på en god dag kunne være med og kjempe i toppen, så veldig gira på forhånd. Hadde vært varierende løyper tidligere i mesterskapet og ganske dårlig gaflinger på sprintstafetten, så var litt bekymret for dagens løp også. Viste seg ganske tidlig på liveresultatene at det i dag også kom til å være en ganske tett stafett med små differanser.

Ble sendt ut som nr. 9 etter en god jobb av gutta. Åpnet hardt i den troen om at jeg kanskje kunne ta inn noen plasseringer, men merket at jeg ikke helt hadde dagen. Bommet litt på andre post i tillegg, så det ble i stedet en kamp mot Polen og Spania etterhvert. Veldig kjedelig og monoton løype, føltes egentlig mer som å løpe en lengre O-sjuer i Staupshaugen. Løper vel en helt ok etappe, men mangler litt punch og flyt i skogen. Tar Polen på slutten, men Spania blir dessverre for sterk.

Blir nr. 9, men telles ikke i totalresultatet siden vi ble slått av førstelaget. Føler uansett det var et greit resultat. Ganske mange gode lag med i gamet, og skulle vi hatt tellende resultat måtte vi uansett ha slått førstelaget, noe som ikke er så enkelt. Morsomt å løpe internasjonal stafett igjen, men skulle gjerne sett at det var litt mer interessante løyper, kart og terreng. Synes dette ble litt kjedelig.
Show comments (0)
 
EOC stafett (12/05/2018) EOC stafett (12/05/2018)