EOC stafett (12.05.2018)
Kategori: Viktige konkurranser
Kart/område: Tesserete
Arrangør: IOF
Land: Sveits
Disiplin: Stafett
Etappe: 3. etappe
Distanse: 7.34 km
Tid: 41:48
Fikk æren av å løpe siste etappe på lag med Thomas og Gaute. På papiret et lag som på en god dag kunne være med og kjempe i toppen, så veldig gira på forhånd. Hadde vært varierende løyper tidligere i mesterskapet og ganske dårlig gaflinger på sprintstafetten, så var litt bekymret for dagens løp også. Viste seg ganske tidlig på liveresultatene at det i dag også kom til å være en ganske tett stafett med små differanser.

Ble sendt ut som nr. 9 etter en god jobb av gutta. Åpnet hardt i den troen om at jeg kanskje kunne ta inn noen plasseringer, men merket at jeg ikke helt hadde dagen. Bommet litt på andre post i tillegg, så det ble i stedet en kamp mot Polen og Spania etterhvert. Veldig kjedelig og monoton løype, føltes egentlig mer som å løpe en lengre O-sjuer i Staupshaugen. Løper vel en helt ok etappe, men mangler litt punch og flyt i skogen. Tar Polen på slutten, men Spania blir dessverre for sterk.

Blir nr. 9, men telles ikke i totalresultatet siden vi ble slått av førstelaget. Føler uansett det var et greit resultat. Ganske mange gode lag med i gamet, og skulle vi hatt tellende resultat måtte vi uansett ha slått førstelaget, noe som ikke er så enkelt. Morsomt å løpe internasjonal stafett igjen, men skulle gjerne sett at det var litt mer interessante løyper, kart og terreng. Synes dette ble litt kjedelig.
Vis kommentarer (0)
 
EOC stafett (12.05.2018) EOC stafett (12.05.2018)