Hardøkt mellom (29/05/2018)
Category: Trening
Map/area: Ratnieki
Organiser: NOF
Country: Latvia
Distance: 6.36 km
Time: 46:12
Følte meg litt groggy i halsen når jeg våknet, men trodde at det kanskje kunne være gårsdagens reise og litt tørr luft som hadde gjort utslag. Tenkte at jeg fikk gi det et forsøk i dag og se hvordan det utviklet seg. Følte meg ok på oppvarminga, men merket tidlig at det var lite sprut i både kropp og hode.

Prøver å åpne som vanlig, og tar de første to postene ganske bra. Merker etterhvert at jeg ikke helt henger med på kartlesningen og er litt for opptatt av følelsen i kroppen. Helt merkelig vurdering til 3. post, og utrolig slapp gjennomføring, vet ikke helt hva tankegangen har vært her. Ny vurderingsfeil til 6, og i tillegg en del småtteri på strekkene mellom.

Gjennomfører greit til 7, men merker at det er tilnærmet null trykk i bakkene, og at kroppen ikke spiller på lag. På vei mot 8 blir det raskt verre; føler meg kald, kjenner det verker i leddene og merker den såre halsen mer og mer. Klarer verken fokusere eller pushe, og innser etterhvert at her er det bare å pakke kofferten; både metaforisk og fysisk.

Går/jogger resten av løypa, og drar deretter direkte hjem til Norge igjen. Kjipt å måtte avbryte samlinga, men noen ganger er det ikke alltid man kan gjøre noe med det. Får hvile i noen dager og bli frisk, så kommer det alltids nye sjanser fremover.
Hide comments (1)
auda: Kjipern!
Post new comment
Save
 
Hardøkt mellom (29/05/2018) Hardøkt mellom (29/05/2018)