Verdal 2-dagers - mellom (09.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Blommen
Arrangør: Verdal OK
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.04 km
Tid: 31:41
Spent før start, da det ville bli første skikkelige gjennomkjøring etter en liten sykdomsperiode. Følte meg ganske fresh under oppvarminga, så bestemte meg for å åpne friskt.

De fire første postene går greit, selv om jeg taper litt til 2 der jeg ikke runder nok og får litt unødvendig høyde. Til 5 anser jeg egentlig høyre som best, men tenker at det skal være bra å kjøre rett på med en god gjennomføring. Har egentlig kontroll det meste av strekket, men sliter litt med avstandsbedømmelsen inn mot posten. Rotert bort 30-40 sek her før jeg finner posten.

Ganske ustabilt videre fram til 12. Legger igjen tid på slapp gjennomføring til 7, 9 og 12. Totalt rundt 45-60 sek. Etter det tar jeg meg sammen og løper greit resten. Tror kanskje det hadde vært raskere å løpe rett på til 15 da.

Greit fornøyd med løpet i ettertid. Litt for mange feil som jeg bør klare å luke ut. Føler meg ganske dårlig fysisk, og det påvirker dessverre en del. Må lære meg å løpe stabilt teknisk selv om det ikke svarer særlig bra. Morsomt løp og knall løype, vanskelig og variert!

PS: Har lagt inn løypa på kartfil fra 2016, så er en del endringer på kartet (særlig hogst og forandringer ved arena i forbindelse med utbygging av skistadion). Tapte faktisk noen sekunder til siste post fordi jeg løp gjennom grus-/gjørmehauger inn mot posten, som ikke er på kartet her.
Vis kommentarer (0)
 
Verdal 2-dagers - mellom (09.06.2018) Verdal 2-dagers - mellom (09.06.2018)