Verdal 2-dagers - lang jaktstart (10/06/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Blommen
Organiser: Verdal OK
Country: Norge
Discipline: Lang
Distance: 9.79 km
Time: 65:10
Gikk ut med ganske kort avstand bakover etter gårsdagens mellomdistanse. Usikker på formen før start, men tenkte at jeg fikk prøve å åpne hardt og få ei større luke med en gang.

Går egentlig ganske greit fram til 4, foruten litt usikkerhet og nøling mot 2 og en idiotsving til 3. Tar et bra veivalg til 4, og leder i løpstid fram hit. Merker med en gang vi kommer inn i bakkene at beina ikke svarer i det hele tatt. Ingen muskulær styrke, og det blir for det meste labbing og gåing hele veien.

Blir tatt igjen av Jo og Ulf mot slutten av langstrekket til 12. Føler ikke at det går for fort i gruppe med dem, men klarer på en måte ikke å mobilisere noe energi. Det føles litt som det gjorde tidligere i vinter før jeg hadde fått trent tøffere økter; fysikken og grunnformen er bra, men det finnes ingen punch. Følelsen blir litt som å løpe en halvhard langtur.

Mister litt motet etterhvert, og gjør i tillegg en tåpelig feil til 15 som medfører at jeg løper resten av løypa alene. Grei teknisk gjennomføring fra der og inn, men totalt sett en veldig dårlig prestasjon. Skuffet over fysikken, selv om det fortsatt er tidlig etter sykdom. Har på en måte hatt så god kontroll over kropp og form det siste halvannet året, så blir raskere bekymret når ting ikke stemmer.

Satser og håper på at disse gjennomkjøringene kanskje gjør ting bedre til neste helg, må i hvert fall heve meg et par hakk hvis jeg skal ha noe der og gjøre. Ellers var det nok en gang ei flott løype med mange krevende strekk og fine veivalg. Kudos til Verdal for nok et bra arrangement, merker at jeg gleder meg til disse løpene hvert år.

PS: Brukte gamlere kartfil her også, så en del forandringer i forhold til hogst og andre ting. Blant annet løp jeg jeg en hvit skogsgate langs skrentene på siste halvdel av strekket til fjerde, og 17. post lå på en ny jordvoll.
Show comments (0)
 
Verdal 2-dagers - lang jaktstart (10/06/2018) Verdal 2-dagers - lang jaktstart (10/06/2018)