WUOC sprint (19/07/2018)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Aalto-Keskus
Organiser: FISU
Country: Finland
Discipline: Sprint
Distance: 4.08 km
Time: 14:29
Egentlig et ganske bra gjennomført sprintløp. Jobbet videre med de samme målene, nemlig å orientere og sprinte i nuet og klare å bygge en helhet ut av det. Gjør noen kostbare feil, men totalt sett er det ganske stabilt og bra. Taper 10 sek på et litt forhastet veivalg til 3, noen små sekunder til 4 der jeg burde dratt gjennom postene, og nesten 10 sek til 6 der jeg skulle holdt litt lenger venstre midtveis.

Etter det går det ganske bra, men taper noen små sekunder her og der ved at jeg er for lite på hugget og ikke offensiv nok i orienteringa. Ser også på strekktidene at jeg var litt seig i starten, men det løsnet heldigvis etterhvert.

Blir tilslutt nr. 11, men er bare 7 sekunder bak topp 6, og 22 sek bak bronsemedaljen. Mangler fortsatt litt mer stabilitet og kan nok være enda tøffere i orienteringa, men merker at det går fremover. Har også en del å gå på i forhold til løpsfart, men bortsett fra de to første (som var i egen klasse i dag), så skal jeg klare å kutte denne differansen betraktelig. Kult løp!
Show comments (0)
 
WUOC sprint (19/07/2018) WUOC sprint (19/07/2018)