MNM sprint (24/08/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Oppdal sentrum
Organiser: Wing OK
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 4 km
Time: 14:53
Spent på formen etter fem dager med lite og rolig trening etter forrige helgs ultralang. Passet derfor bra med en sprint, for å få en litt kortere og mer intensiv gjennomkjøring. Veldig mye regn, så det var vått og sleipt flere steder. Burde løpt med gummipigg under skoene, men kjørte ganske flate sprintsko. Kanskje ikke det beste valget, og har nok tapt litt tid diverse steder pga. det.

Til første ser jeg at helt venstre er kortere, men løper rett på pga. fast dekke. Tar også feil veivalg til andre, selv om det skiller lite. Treffer ikke helt på tråkket til 5, og setter meg litt fast i bush og grønt. Burde vel rundet det grønne og ikke gått rett på.

Til 7 løper jeg helt ned til svingen på stien, men virker som det var ganske greit å kutte gjennom skogen. Tror neppe jeg hadde sko til det da, så usikker om jeg hadde tjent på det eller ikke. Samme problemstilling på langstrekket til 11, der jeg burde ha kuttet gjennom den hvite skogen. Taper også noen sekunder på å runde et ekstra tre halvveis på strekket.

Resten av løypa er bra gjennomført, men blir veldig forsiktig i skogen og der det er sleipest. Ellers bra trøkk. Kult å ta seieren, selv om det var særdeles tett, og godt å se at kroppen responderer greit etter forrige helgs kraftprøve. Fine løyper i dag, synes området hadde blitt utnyttet bra.


Synes det var fine løyper og at området var godt utnyttet, så koste meg underveis.
Show comments (0)
 
MNM sprint (24/08/2018) MNM sprint (24/08/2018)