MNM stafett (26/08/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Stortjønna
Organiser: Freidig SPK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3. etappe
Distance: 7.7 km
Time: 39:42
Løp siste etappe på lag med Yngve og Stian. Ble sendt ut som nr. 2, ca. 3,5 min bak mikslaget med Øystein på siste, og NTNUIs førstelag som var disket løp også ut litt foran. Morsom oppgave å få jage bakfra, men mistenkte at det kanskje var hakket for mye til at jeg kunne ta inn forspranget.

Bra gjennomføring i starten. Legger gode planer og gjennomfører fint. Til 3 nøler jeg en del inn i posten, og burde lagt meg litt lenger venstre for å fått finere løpbarhet inn mot posten. Tror også at jeg runder litt langt ut mot stien på vei til 4, men er nok ikke snakk om særlige tidstap. Sikkert og bra til 5, og leser inn langstrekket underveis. Stort sett fin gjennomføring, men muligens litt kronglete rute (litt typisk hvis man leser mye der man er og ikke tenker på de neste 40-50 meterne).

Tar igjen Vegard Jarvis på posten og prøver å holde farta gjennom videre til 7. Skeiver ut litt og blir stående på en rabb med et lite søkk på siden. Tror i hvert fall det, vanskelig å forstå i ettertid, men ser posten etterhvert og begrenser tidstapet til ca. 20 sek. Defensive veivalg til 9 og 10, og taper nok litt selv om jeg gjennomfører greit. Trodde ikke det var så raskt rett på.

Greit til 11 og 12, foruten en liten stopp rett før posten på sistnevnte. Litt usikker hvor søkket var, men oppdaget det ganske raskt. Litt tungt å holde opp farta alene, så føler jeg blir løpende litt roligere enn jeg burde ha gjort. Ser plutselig Vegard igjen rett bak når jeg stempler på posten, så får opp farta litt. Tar meg sammen og prikker de neste postene ganske bra. Burde ha løpt rett til høyre for streken til 15, men bortsett fra det er det solid.

Får ristet av meg Vegard i gaflinga, og løper siste del alene. Taper noen sekunder på veivalget til siste post, glemte at det gikk en sti rett på (samme sti som vi løp til start i går), men kommer uansett inn ca. 2 minutter bak Øystein og mikslaget, og litt foran resten. Tar inn nesten halvparten av forspranget, men ble for langt for å realistisk sett kunne tatt seieren. Følte meg litt småseig etter i går også, så det hadde nok holdt hardt. Det ble uansett seier i MNM, og det var tross alt det viktigste. Morsomt å løpe stafett, og særlig i dette terrenget. Flotte løyper med høy fart siste del, så koste meg hele veien.
Show comments (2)
 
MNM stafett (26/08/2018) MNM stafett (26/08/2018)