NC jaktstart (23/09/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Gallis
Organiser: Sandefjord OK
Country: Norge
Discipline: Jaktstart
Distance: 9.07 km
Time: 52:56
Ikke så verst i starten, men virka som det var litt avhengig av flaks om man fant gode, løpbare områder. Holder det greit sammen fram til 9, men bommer ganske mye i partiet der. Litt som i går. Blir tatt igjen av Stian rett før passering, og mister ei luke til han og Elias når jeg setter meg fast i noe kraftig bush ut fra 14. Blir ganske giddalaus, men så kvikner jeg litt til når jeg overraskende hører at vi kjemper om 2. plass.

Gir det et lite forsøk på den siste runden, men får ikke tak på kart og synes fargene tidvis er ganske misvisende. Tror ikke veivalget til 20 er dårlig, men skjønner lite i postringen. Skjønner at det blir 4. plass, så safer inn. Jaktstart er sikkert spennende for publikum, men merker det er utrolig kjipt å løpe når det ikke finnes spredningsmetodikk. Kan ikke fatte og begripe hvorfor det ikke er gafling, enten i form av sommerfugl eller phi.

Ble totalt sett ikke noen særlig gode resultater denne helga, men ser tydelige tegn på at jeg er litt mentalt utladet etter World Cup, NM og en lang sesong generelt. Føles veldig godt å avslutte nå, hvile, og etterhvert begynne jobben mot neste sesong.
Show comments (0)
 
NC jaktstart (23/09/2018) NC jaktstart (23/09/2018)