O-intervall (24/07/2019)
Category: Trening
Map/area: Torsbustaden
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 7.25 km
Time: 63:50
Average HR: 162
Maximum HR: 182
Fin o-intervall med Stian i varmen. Løp annenhvert drag med ca. 30-40 sek luke på den andre. Terrenget var litt tyngre enn jeg husket. Bratte kurver og mye lyng, ble særlig overrasket over hvor seigt det siste draget var, så jo så lett og fint ut når jeg la det på OCAD.

De to første dragene var ganske dårlig. På det første trodde jeg at jeg orienterte fra startpostens senter, men lå litt til venstre, og ble litt usikker inn i posten pga. det. Taper nok i tillegg på å dunke over toppene til andre post, men det skjønte jeg vel egentlig på forhånd. Ville ha litt tøff løping her. På det andre draget kommer jeg langt til høyre på langstrekket da jeg følger et dyretråkk nedover skrålia. Retter opp det ganske kjapt, men skjønner veldig lite av kartet siste tredjedel av strekket. Opp fra myra er det en ganske tydelig flate også en kant som man klatrer opp, så tenkte at jeg hadde kommet en del lengre enn jeg egentlig var. Stopper og leser meg inn, men selv om jeg egentlig vet hvor jeg er klarer jeg ikke helt å rasjonalisere det for meg selv, så blir bare ubesluttsom og litt oppgitt. Avslutter draget, men ser ganske kjapt etterpå at jeg egentlig var der jeg trodde. Rare greier.

Grei gjennomføring på det neste draget, men med muligheter for optimalisering. Egentlig fin gjennomføring på det fjerde draget også, men taper veldig mye i forhold til Stian på veivalget (han dro høyre på myra). Tenkte at den lysegrønne og hvite skrålia skulle være grei å løpe i, men det var bare masse ungskog, nedfall, stein og dritt. Ekstremt stygt siste tredjedel av strekket! Bra gjennomføring på de siste to dragene. Litt defensivt veivalg, men tror det er det raskeste, og var litt lei av å ikke løpe det jeg anså som det beste veivalget. Jævlig seigt på det siste draget, men godt å få pusha på litt.

Kroppen føltes ganske grei på økta. Litt forsiktig i de røffeste områdene på grunn av den siste ukas problemer med tå og kne, men gikk bra.
Show comments (0)
 
O-intervall (24/07/2019) O-intervall (24/07/2019)