Kretstrening (29/07/2019)
Category: Trening
Map/area: Ramsåsen
Organiser: Verdal OK
Country: Norge
Distance: 4.69 km
Time: 23:51
Average HR: 168
Maximum HR: 173
Kort og fin mellomdistanse på dagens kretstrening, så passet fint å få terpet litt på rutinene og kjenne litt på flyten i skogen. Løp i et moderat tempo, med fokus på gode planer og utgangstreninger. For det meste stabilt bra, men noe småtteri, særlig mot slutten.

Til 5. blir det en liten sving midtveis pga. store nedfall, og ut fra posten velger jeg å dra stien hele veien (men tror det kanskje var raskere å dunke gjennom gress og hogst). Kartet jeg bruker som bakgrunnsfil er ikke helt oppdatert, så var blant annet mer hogst inn mot 7, også var det hvit skog med grønne striper i stedet for gult med hvite prikker til 8.

Liten feil til 12, der jeg føler meg sikker på at posten skal ligge nede på gulfeltet. Litt kløning ut av posten også, da stien var litt utydelig. Mulig jeg blir litt småstressa, for løper en dum trasé inn mot 13, og drar i tillegg for høyt.

Totalt sett litt for svak gjennomføring mot slutten, men synes ellers at rutinene sitter bra, og at flyten i skogen er fin. Kroppen føltes også veldig bra. Morsom økt!
Show comments (0)
 
Kretstrening (29/07/2019) Kretstrening (29/07/2019)