Litn o-intervall (08/08/2019)
Category: Trening
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Eget
Distance: 3.45 km
Time: 21:49
Siste lille hardøkt før avreise til Østfold. La en o-intervall med en del samme strekk som på NM mellom i 2015, så jeg kunne få litt svar nå inn mot VM. Fullt fokus og mål om å gjennomføre som om det var konkurranse. Viktig med konkrete planer for strekkene og gode utgangsretninger.

Litt diffust i starten, men er flink med kompasset og leser på det jeg kan av farger. Hvis man skal pirke litt burde jeg nok dratt på oversida av skrenten inn mot 2. post. Bra gjennomføring på de neste to strekkene også, men ser at det hadde vært smått raskere å holdt en bittelitt lengre høyrebue til 3. Mulig det var finere å krysse bekkedalen der. Samme ved den andre bekkedalen rett under postringen til 7.

God plan til 5, men er litt uheldig med valg av trasé i terrenget i starten - blir litt sikksakk og delvis stanging i grønt. Mulig det var bedre å dra nedenfor skrenten også. Raskt og bra til 6, bare noen småsekunder som går da jeg setter meg fast i litt grønt inn i posten. Litt dårlig passering av bekkedalen på vei til 7. Både en del nedfall og ganske kronglete her. Blir også en liten sving inn i posten, men det var vel mer pga. løpbarhetens del. Solid til 8.

Litt vanskeligere å slippe seg løs helt på draget her, men synes det er stabilt bra. Mulig litt kronglete gjennomføring på langstrekket, men det er hovedsaklig pga. løpbarheten (en del dyretråkk og delvis nedfall og grønt).

Totalt sett veldig bra fornøyd. Sitter godt teknisk i dag, og føler også at beina svarer bra. Fortsatt litt å gå på med noen rolige dager fremover, men føler jeg er i rute.
Hide comments (2)
Tobias Alstad : Lykke til, jeg skal heie!
Paulern: Takk for det! B-)
Post new comment
Save
 
Litn o-intervall (08/08/2019) Litn o-intervall (08/08/2019)