O-intervall (11/08/2019)
Category: Trening
Map/area: Torebråte
Organiser: NOF
Country: Norge
Distance: 5.82 km
Time: 40:34
PS: GPS-klokka var litt funky i dag. Både treg til å plukke opp satellitter, og selve ruta var også delvis litt rar.

Fant et lite glippe i regnværet og fikk kjørt en fin o-intervall som siste hardøkt før VM starter. Løp det første draget som oppvarming, også løp jeg resten i litt under konkurransefart. Løp litt med håndbrekket på, og fokuserte mest på å finne en god flyt i skogen.

Ok gjennomføring på det første draget. Blir dratt litt ut til første post, men det er så utrolig rufsete her at det er vanskelig å få med seg en god følelse uansett. Går noen sekunder inn i 7. Synes ikke det er så lett å avgjøre hva som er hva av kurvedetaljer og skrenter i området her, men hadde jeg løftet blikket litt mer aktivt hadde jeg nok sett posten tidligere.

Bra fornøyd med det andre draget. Jevnt og fint hele veien, og stabilt teknisk. Løper fint på retning og plukker med detaljer underveis. Mulig inngangen til 12 kunne vært mer effektiv, men det blir bare småpirking.

Ganske dårlig siste drag. Ikke helt fokusert og klarer ikke helt lese kartet når det blir såpass detaljert. Kommer litt lavt til 13, også løper jeg vel mest på måfå til 14. Starter på nytt der og løper ok resten, men ikke samme flyten som tidligere.

Totalt sett en grei økt. Veldig bra delvis, men litt småplukk fortsatt. Bein og hode føles klar for å konkurrere nå, så bare å slenge beina høyt og vente på at startskuddet går.
Show comments (0)
 
O-intervall (11/08/2019) O-intervall (11/08/2019)