MNM langdistanse (25/08/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Stortjønna/Oppdal
Organiser: Sp.kl. Freidig
Distance: 12.65 km
Time: 80:10
Første konkurranse siden o-festivalen, så var ganske spent på egen form på forhånd. Kjenner i starten at det ikke er så ille i bakkene, så får til å fokusere bra de første strekkene.
Har kontroll inn til posten på sjettepost, men mener den skal henge i søkket, så går 1:30 før jeg skjønner at posten ligger ved høydepunktet. Videre drar jeg for høyt til sjuende og blir litt satt ut av noen flombekker underveis. Ok videre frem til 14. med unntak av ellevte hvor jeg drar høyt.
Hadde bestemt meg for å løpe venstre på langstrekket, men tok for lett på å finne overgangen over dalen. Blir løpende med mer fokus på å sette beina på riktig sted i det steinete terrenget enn å orientere, så ryker på en smell der. Videre etter passeringa av bekken begynner jeg å klatre mange unødvendig høydemeter, og mister også kontrollen inn i posten, så totalt ble det et helt elendig gjennomført strekk hvor jeg taper minst 2 minutter.
Fin periode etter dette hvor jeg tar meg sammen og leser kartet. Til 21. og 22. får jeg ikke taket på kurvene, så går en del der.

Totalt sett svarte det bedre enn forventet fysisk, og ser at jeg kan ta det enda mer med ro for å gjennomføre bedre teknisk, for det er alt for ofte jeg slipper kontrollen underveis.
Show comments (0)
 
MNM langdistanse (25/08/2018) MNM langdistanse (25/08/2018)