Tour de Trondheim mellomdistanse (08/09/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Haugamyra
Organiser: NTNUI
Distance: 5.66 km
Time: 35:52
Generalprøve ei lita uke før NM langdistanse. Var gira på å få til en teknisk bedre prestasjon enn de siste helgene hvor jeg har gjort mye rart.

Starter bra, og får satt ned farten inn i første og andre for å få de uten større tap. Til tredje tenker jeg å løpe rett på, men går på en parallelfeil inn i posten før jeg ser stupet og skjønner at jeg har dratt for langt opp. Midtveis til 5. klatrer jeg også noen ekstra meter da jeg ikke fikk ting til å stemme i lia før myra.

Videre jobbes det greit på til 8. før jeg taper meg litt igjen mot slutten av løpet. Klarer ikke å bestemme meg for veivalget til 10. og får en dårlig utgang av posten. Burde løpt sti til 11. da jeg måtte klatre 5-6 vindfall på 50m. Inn i 12. løper jeg i noe jeg mener er myrsiget som går rett til posten, men får meg en smell da jeg plutselig står på myra. Skjønner det fort, så tapet minimaliseres. Til 16. løp jeg nesten rett frem i siste stikryss.

Et bedre teknisk løp enn det jeg har fått til den siste måneden, så det går helt klart riktig vei. Gleder meg til å få løpe lang på torsdag.
Show comments (0)
 
Tour de Trondheim mellomdistanse (08/09/2018) Tour de Trondheim mellomdistanse (08/09/2018)