NC jaktstart (23/09/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Gallis
Organiser: Sandefjord OK
Distance: 8.71 km
Time: 52:55
Hadde forberedt meg på at jeg måtte orientere mye selv, da jeg gikk ut som nummer 8 og hadde 40 sekunder opp til Elias og Paul, men så at jeg kunne få besøk av Damien Renard og Anders Vister som gikk ut 6 og 11 sekunder bak. Åpner hardt for å gjøre det tøft for de bak å komme opp, noe som fungerte bra da jeg ikke hadde noen i ryggen på 1. post. Snur hodet på tur ut av posten og ser at Anders får en liten sving inn i 1. Jobber på hardt mot 2. for å sikre meg at ingen kommer opp. Inn i posten blir jeg noe overrasket da Bjørn, Anders N. og Bojan dukker opp fra høyre og stempler like før meg.

Legger meg i gruppa hvor jeg er fremme noen ganger, men det er for det meste Bjørn som er oppe og drar frem til inngangen mot 9. hvor jeg tar over. Treffer også 10. bra og trykker på opp bakken ut av posten. Merker at jeg får noen meter, og fortsetter helt til jeg må senke farten for å ta 11. Ser Paul og Elias foran meg ut av posten og jobber meg opp. Går frem i det Paul får en sving inn i 14. og holder bra trykk gjennom passering. På sisterunden kommer Elias opp, men jeg holder unna de siste postene. Trodde jeg kom inn som nummer 3, da jeg ikke hadde sett Jon underveis, men det viste seg at det var kun Magne som var foran.

Et godt løp hvor jeg holder kontroll på det tekniske, samtidig som det fysiske fungerte bra. Deilig å klatre opp på pallen for første gang som senior!

Show comments (0)
 
NC jaktstart (23/09/2018) NC jaktstart (23/09/2018)