Lokalløping! (04/07/2016)
Category: Trening
Map/area: Lopud ''sentrum''
Organiser: Eget
Country: Kroatia
Discipline: Sprint
Distance: 2.51 km
Time: 14:27
Tok båten ut til Lopud om morgenen. Rett før vi skulle dra hjem så hadde vi ganske god tid, så jeg sprang med en tur på ett kart jeg hadde kopiert ut fra nettet. Det var over 35 grader og ikke ett vindpust inne i gatene. Skulle ta de i rekkefølgen, 1-3-2-5-6-10-8-9-og ned til havna.

Giddet ikke å vente på å finne gps signalene, så startet med en gang. 1. post var lett, men til 3. ble jeg litt usikker om jeg skulle løpe ned til havet igjen. Fant ut at ned ble litt mye opp og ned så dro fortsatt oppover. Vet ikke helt om det lønte seg?

Gikk greit til 2,5 og 6. Men jeg følte meg ikke spesielt velkommen i parken der. Det satt fult av lokale folk og spiste mat. Og det gikk høner overalt.

10 posten var grei, men da jeg kom ned til havet så jeg om jeg så den veien som gikk opp til høyre. Den så jeg ikke så jeg kom til neste gate og fant ut at jeg hadde kommet for langt. Så løp tilbake, så da at det var ett gjerde forran med hengelås. Og opp til 10 . posten var det såå varmt, fikk nesten ikke til å løpe opp. 8. posten var egentlig ganske lett, men jeg tok av en gate for tidlig, sansynligvis en privat veg. Da jeg løp inn der var det en dame som ropte etter meg. Jeg brydde med ikke om det og løp vidre. Kom tilslutt opp til en potetåker, bare løp vidre tilfelle dama kom etter med. Så at hun så oppover etter meg. Tilsutt kom jeg til en gammel ruin og fult av tornebusker. Så jeg bestemte meg for å prøve å komme med ut til veien igjen. Løp rolig så hun ikke skulle merke med til huset hennes, så sputet jeg alt jeg hadde ned til sjøen. Jeg hørte hun ropte etter meg.

Når jeg kom ned til reste av familie kjøpte jeg med en 0,5 liter vann. Drakk det opp på 10 sek, jeg var så tørst. Dette ble ett minne for livet!
Show comments (0)
 
Lokalløping! (04/07/2016) Lokalløping! (04/07/2016)