O-festivalen mellomdistanse (25/06/2017)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Kåsen
Organiser: Freidig SPK
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 3.64 km
Time: 26:01
Gledet meg veldig til å løpe konkurranse igjen. Takler terrenget mye bedre i starten enn på slutten etter 6.post. Får ikke til å tyde kurvene overalt.

Starter dårlig med dårlig kurs ut fra startpost og blir usikker på hvor jeg er mellom bekken og høyspentlinja. Trodde i starten at myra jeg kryssa var bekken. Så i starten går med nesten ett minutt.

De neste postene plukker jeg bra.

4:Har kontroll hele veien til jeg kommer til gjerdet. Skulle liksom bare løpe inn i skogen og finne den men løper for mye til venstre og taper 20 sek.

Endelig tenkte jeg, sti. Skulle bare gønne på, men starter med helt feil kurs ut fra posten og kommer ned til et stort myrområde. Ser nå i ettertid at jeg sprang på en sti, men den la jeg ikke merke til nå jeg sprang. Så finner jeg endelig ut hvor jeg er og kommer meg på stiene og klarer jaggu meg å få en liten bom inn i posten også.

6 og 7 er ok.

Til 8.posten får jeg en liten sving inn og taper 20 sek.

Til niende går det veldig bra helt til jeg løper inn i skogen, jeg husker ikke på hvor jeg er på kartet og nøler veldig inn i posten.

De siste plukker jeg bra.

Ikke fornøyd i det hele tatt. Har hatt nesten ingen treninger på kart i vår, grunnet skaden. Så alle de små bommene jeg har hadde ikke kommet hvis jeg hadde hatt flere o-tekniske-treninger hver uke. F.eks i fjord høst. Håper jeg få trent litt O i sommer og håper å løpe bra på HL.
Show comments (0)
 
O-festivalen mellomdistanse (25/06/2017) O-festivalen mellomdistanse (25/06/2017)