Midt-Norsk Mesterskap Stafett (27/08/2017)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Storlivola
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 2
Distance: 7.14 km
Time: 48:05
Veldig morsomt å løpe med seniorene på stafett. Får en god følelse til 1.post, men så kommer en fra Kristiansand og tar igjen meg. Så jeg stresser litt ut av posten og får en bom på 1 min. Så tenker jeg å løpe litt til høyre for streken, gjør det bra i starten, men så av en eller annen grunn begynner jeg å leite for tidlig etter posten. Løper opp og ned bekken uten å finne en eneste post. Men da jeg kommer til skrentene skjønner jeg hvor jeg er og finner den tilslutt. Tapte 3 min.

Går veldig bra til 6.post og kommer inn i en flyt. Litt nøling inn i 7.post. Gikk nesten feilfritt fram til 11.post. Ser flere løpere der, jeg hadde ikke sett en sjel på ander siden av elva. Så klarer jeg faktisk å løpe fra en løper langs stien til 12.post. Etter jeg tok av stien så jeg han ikke mer. Gikk greit de neste.

Men så glemmer jeg kompasset og løper til en post jeg ser og forveksler 37 men 31 og blir disket. Var litt skuffet i mål, men da jeg fikk høre at jeg hadde tatt inn teten med 30 sek etter første meldepost fikk jeg opp humøret.
Fikk mye erfaring, spesielt at det er orientering helt til siste post.
Show comments (1)
 
Midt-Norsk Mesterskap Stafett (27/08/2017) Midt-Norsk Mesterskap Stafett (27/08/2017)