Vårsleppet mellomdistanse/jaktstart (21/04/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Lysøysund
Organiser: Bjugn IL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.31 km
Time: 32:16
Average HR: 187
Maximum HR: 195
ELENDIG løp! Starter som nummer to, 20 sekunder bak.

Følger ikke med på kompasset i starten og går ut helt feil. Tar igjen Mikkel og etterhvert kommer det flere i 15-16 klassen. Jeg er ikke med i det hele tatt og blir alt for påvirket av de andre. Surrer rundt i 3 minutt før vi finner ut hvor vi er.

Legger meg fremst til 2.post og vil egentlig kjøre mitt egen løp. Mye vindfall inn til 2.post. Orienterer meg først til 7.post før jeg ser at jeg løper feil. Kommer da igjen med de andre og blir igjen påvirket og vi bommer. Lærer ikke.
Løp bra fram til 6.post og ledet der med 34 sekunder. Kartet ved 7.post stemte ikke helt, det er mer hogst enn det det er tegnet. Det jeg gjør feil er at jeg løper for langt ned på stien mens jeg leser kart og følger ikke med i virkeligheten. Kommer da IGJEN med de andre, men nå er vi kun tre.
Roer meg ned og løper med de. Ser for meg trasèn på de siste postene og finner en plass å stikke. Hvis Vegard ( en av de i gruppa) blir med meg helt inn i spurten så viste jeg at jeg ikke hadde noe sjans. Ser ikke stien til 10.post, men likevel var veivalget mitt raskt og de andre ble med. Legger inn en langspurt som startet allerede på stien og gikk helt til mål. Leder med 8 sek på 10.post. Bruker kompasset flittig og kommer meg gjennom de siste veldig bra.

Vinner tilslutt med 0:59. Ikke fornøyd med løpet, men god erfaring. Jeg vet egentlig hva som må til, men trenger litt trening som det her for å realisere det før 10mila.
Show comments (0)
 
Vårsleppet mellomdistanse/jaktstart (21/04/2018) Vårsleppet mellomdistanse/jaktstart (21/04/2018)