10MILA Nynäshamn (28/04/2018)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Fjättern
Organiser: IFK Enskede, OK Älvsjö-Örby og Skogsluffarnas OK
Country: Sverige
Discipline: Stafett
Leg: 3
Distance: 10.43 km
Time: 72:33
Average HR: 164
Maximum HR: 183
Endelig 10mila! Jeg var reserve for Frol IL, men ville løpe selv så meldte meg inn i løperbanken og fikk meg et lag, Uddevalla OK. Startet ut som nr.196 sammen med 5-10 stk på långa natten. De løp som gal opp til startpost og så de ikke mer.

Ble løpende alene i starten. Tror jeg har løpt stien lengre enn det jeg har og skal ta av den for så å løpe ned mot jordet, Kompasset er glemt og jeg ser ikke at jeg løper helt feil i forhold til den høyden jeg skal runde. Kommer da ned på veien. Har kontroll hele veien til jeg kommer til steinene og tar igjen en gruppe på fem. Kjenner på meg at jeg skal ta av til venstre med blir likevel med de og kommer i deres gafling. Viste ikke helt hvor jeg var, men ettervert kjente jeg igjen den tydelige gule høyden mellom gaflingene. Tapte over 6 min på hele strekket.

Velger sikkert til 2.post, var helt alene. Treffer en del folk inn i 3.post og 4.post. Vi blir en gruppe på litt over fem. Drar meg oss enda fler inn til 5.post. La meg midt i gruppa og fulgte med underveis. Etter 3/4 av strekket forsvant de fleste, trodde der og da at det var gafling, men det var det ikke. De bommert nok.

Jeg husker faktisk ingenting av 7.post. Verken hvordan det så ut eller noe som jeg tenkte på med tanke på inngang i posten. Men ser ut at det var bra.

Løper ned på veien til 8.post og tar meg drikke før jeg løper videre på jordene. Treffer posten bra. Til 9.post løper ned feil søkk og sjekker ikke kompasset. Tar igjen meg ved stien. Taper 3 min.

Ser ikke høyre veivalget til 12.post i det hele tatt. Treffer posten veldig bra. Resten av løypa var nesten ren løping. Dårlig utgang av 13.post.

10-12 minutt tidstap er ikke bra, men jeg fikk en fantastisk opplevelse i mørksete skogen. Var veldig spent før start. Det verste scenarioet jeg hadde sett for meg var at jeg rotet meg helt bort i mellom høydene og ikke hadde det minste kontroll på hvor jeg var. Det skjedde heldigvis ikke. Løp veldig bra til tider og hadde god kontroll. Løp laget opp 9 plasser =)

Morsom debut på 10mila!
Show comments (0)
 
10MILA Nynäshamn (28/04/2018) 10MILA Nynäshamn (28/04/2018)