TA-sprint finale (03/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Vinne skole
Organiser: Verdal orienteringsklubb
Country: Norge
Discipline: Sprint jaktstart
Distance: 2.8 km
Time: 11:08
Average HR: 159
Maximum HR: 173
Finale i TA-sprinten på nytegnet kart på Vinne. Jaktstart ut i fra tidligere løp i cupen. Jeg startet 9 sekunder bak Martin Vehus Skjerve som start først. 9 sekunder bak meg igjen startet Trym Nergård Rønning.

Jeg tok ryggen til Martin på startpost og vi løp sammen til 1.post. Til andre hadde Trym satt en heidundrende fart og tok nesten 10 sekunder på oss på det strekket. Vi var nesten helt likt på 2.post.

Vi løp sammen opp til veien, men de fortsatte rett frem. Jeg hadde sett for meg et veivalg og sto for det. Jeg ble utrolig grad da jeg kom oppover veien og så de et godt stykke lengre opp. Jeg tjente 11 sekunder på det veivalget og ledet dermed. Løp egentlig det jeg kunne nedover til veien og peiset på. Også oppover bakken løp jeg det jeg kunne.

Trym hadde greid å ta inn 4 sekunder fra 3. post til 5. post og var nå bare 7 sekunder bak meg. Martin slet med å henge på og mistet oss. Han løp hakk i hel meg hele tiden og på 10. post var han kun 2. sekunder bak. Glad han ikke løp høyreveivalget fordi det var raskere, da ville det blitt veldig jevnt.

Jeg spurtet det jeg hadde på slutten og vant tilslutt med 4 sekunder. Veldig jevn og morsom jaktstart. Kan nok takke veivalget jeg tok til 3.post for seieren.
Show comments (0)
 
TA-sprint finale (03/05/2018) TA-sprint finale (03/05/2018)