Vårløpet (06/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Remarka
Organiser: Stjørdals-Blink
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 4.73 km
Time: 32:35
Average HR: 143
Maximum HR: 167
Vårløpet på Stjørdal. Varmet ikke opp mer en nødvendig, regnet hele tiden omtrent. Ble aldri noe varm på fingrene. Planen i dag som jeg hadde tenkt på før start var at med en gang jeg var litt usikker skulle jeg stoppe opp før jeg gikk videre. Det klarte jeg bra hele veien. På det kartet vi løp med var det tegnet på flere hogstfelt og små slep mellom 2 og 3, og 4, 5 og 6. Ellers stemmer stort sett alt. Fikk ikke til å åpne kartet jeg lastet ned fra Livelox. Så det ble ei gammel kartfil.

Starter bra og tar igjen han som starte 1 min før meg til 1.post. Han liker og henge, sist gang på "Vårsleppet" for to uker sider. Prøver å riste meg av han. Han blir med helt til 3.post før jeg forsvinner ut av posten.

Ut av 4.post begynte jeg å orientere meg til 2.post, tenkt meg ut på myrene. Fant ut ganske fort at jeg løp mot feil post. Inn i 5.post løper jeg forbi skrentrekka, den har jeg kontroll på. Tenker å kutte over til bekken øst for posten. Trodde jeg kom til den lille myra rett før posten, men var på en annen en. Rota bort 3.min på å være for dårlig på kompasset inn i posten. Løper med en gruppe juniorer som skal samme retning som meg. Mister de, da de ikke hadde min 6.post, men treffer de på igjen ved 7.post. De kom ovenfra, de bommet nok.

Resten var mye sti og lett. Liten sving inn til 9.post. Vinner tilslutt med 1:30 min. Noen plasser var terrenget skikkelig dritt og grønt, andre plasser nydelig. Måtte virkelig kjempe meg fram i skogen noen plasser.
Show comments (0)
 
Vårløpet (06/05/2018) Vårløpet (06/05/2018)