Bygdakamp nr.2 (09/05/2018)
Category: O-sjuer/Bygdakamp
Map/area: Banmyra vest
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Forkortet lang
Distance: 5.97 km
Time: 44:31
Average HR: 170
Maximum HR: 190
For et vær vi har, nesten 25 grader varmt. Såpass lite område som er revidert i det siste, vest for vegen.

Kartet i starten kunne ikke være rett. Kurvene stemte ikke helt og jeg mener og huske at jeg løp til venstre etter jeg tok av stien. Taper nesten minuttet. Glemmer helt at det ikke er lov å løpe åker til 2.post.

Løper veldig bra fram til 5.post. Er helt ferdig etter å hadde kokt bort bortover hogstfeltet. Sjekker ikke kompasset og løper helt feil retning ut av av posten. Taper ikke så mye til Yngve som jeg hadde trodd, 46 sek. Kunne nok løpt 30 sek fortere. Det åpne området til 7.post var veldig "tuete" og gikk nesten ikke an å løpe på.

8. og 9. post tar jeg bra. Tar av stien for tidlig til 10.post og taper 15-20 sek. Sikter mot feil høyde til 11.post. Taper ikke så mye kanskje 10 sek, men taper også på løpe over haugen. 12.post veldig bra og kun 6 sek bak Stian som var best. Kjemper meg gjennom hogsten til 13.post og taper litt inn i posten, taper omtrent 10 sekunder.

Så kommer smellen. Har planen klar og skal løpe i hvitkanten som er ganske tydelig, så skulle jeg bare sleppe meg ned noen kurver. Ser det åpner seg framfor meg og jeg tror jeg har løpt for langt og kommet til den hvite flekken rett bak posten. Så jeg tenker å løp litt tilbake. Kommer på stien og vet omtrent hvor jeg er og tar kurs, men slurver veldig i det grønne og havner helt feil. Løper tilbake til der jeg gikk inn i skogen fra, nemlig hogstfeltet. Tar ny kurs kommer til den hvite stripa. Den var veldig tydelig, det var den samme som jeg så helt i starten fant jeg ut. Taper nesten 7 minutter. Er helt oppgitt og har mistet den flyten jeg hadde.

Sløv inn i 15.post og taper også mye der. Litt usikker på vegitsajonsgrensa inn i 16.post og tror det er hogstfelt. Lett på slutten.

Veldig skuffet over 14.post. Kunne løpt på 37 min uten bommen der. Skjønner ikke at Yngve løp på 30:18, det er helt sinnssykt fort!
Show comments (0)
 
Bygdakamp nr.2 (09/05/2018) Bygdakamp nr.2 (09/05/2018)