KM-sprint (12/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Røstad
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 3.13 km
Time: 13:28
Average HR: 140
Maximum HR: 164
I dag var det fint. Sol og gradestokken nærmet seg 20. Det var først duket for KM-sprint så etterpå knockout-sprint med semifinale og finale. Startet tidlig.

Starter ikke så bra. Inn i førstepost var det noen murer og hekker rett foran posten, under brua. Var litt usikker på hva som var lov å løpe på. Jeg fant ut at jeg bare måtte løpe inn dit siden posten var der.

Viste på forhånd at det kun var tre åpninger i gjerdet. Jeg vet egentlig ikke helt hva som gjorde til at jeg løp der jeg løp til 2.post. Det er 110 meter lenger enn å løpe høyre og taper 15 sek på det.

Tredje og fjerde er lett og tar inn 9 sekunder til Mikkel som ledet på 2.post. Veivalget jeg tar til 5.post er 75 meter lenger, men jeg tenker at jeg vil få mer fart vis jeg løper venstre. Høyre må man også opp noen kurver. Hadde posten ligger på andre siden av huset hadde jeg ikke vært i tvil. Men slik er det i farta , det er ikke lett å se beste veivalg alltid. Jeg var 4 sek bar beste tid, men jeg tapte enda mer enn det jeg sto ca 10 meter fra posten i 5 sekunder jeg så ikke posten. Så det kan hende det er 50/50 med venstre og høyre.

Usikker inn mot 6.post og løper meg inn i en skrent og bruker mye tid på å komme meg ned den. Taper 10 sekunder. Løper tydeligvis veldig fort til 7.post og tar inn 12 sekunder på Mikkel og ligger 3 sekunder bak på 7.post. Selv om jeg nøler inn i posten og tror den ligger på et annet tre.

Etter det løper jeg bra uten feil og vinner med 47 sekunder til Mikkel Holt. Taper totalt 30 sekunder, noe som er litt mye. Men jeg er veldig fornøyd med løpet selv om.
Show comments (0)
 
KM-sprint (12/05/2018) KM-sprint (12/05/2018)