Knockout-sprint finale (12/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Røstad
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Knockout
Distance: 1.49 km
Time: 6:07
Average HR: 155
Maximum HR: 169
Det var sommerfuglgafling i finalen. Grugledet meg til finalen. Viste det kom til å bli enorm fart, noe det ble tvert. Noen hadde den korte sløyfa først, noen hadde den lange.

Nøler litt i 1.post og tror den skal ligge på treet sørøst i ringen. Ganske lett orientering. Ligger først og Simen Hegstad ikke langt. Møtte Mikkel på vei ut fellesposten. Viste ikke helt hvor langt bak han var.

Mot 11.post var det kun Simen som var like bak. Spesielt på 11.post og 12.post tjener Simen tid. Jeg ligger 10 meter foran og på lese postbeskrivelse. Om den er på utsiden eller innsiden av muren. Da må jeg roe ned får å lese postbeskrivelsen. Da kommer han litt nærmere. Han spiser mer og mer av det forspranget jeg hadde. På 13.post var han ikke langt bak, ca 5 meter. Løper det jeg makter oppover gangveien. Ser meg bak og han kommer som en rakett. Toucher posten ( emit-tag) og skal til å sette av gårde. Han kommer inn i posten og da jeg skal til å sparke i fra kommer jeg bort i legget til Simen. Jeg får ikke strekt ut foten og TRYNER, mageplask. Plutselig ligger jeg der. Han suser forbi og jeg blir mange meter bar før jeg klarer å reise meg igjen. Skjønner jeg har tapt og blir utrolig skuffet og litt lei meg.

Humøret kommer jeg fort og faktisk filmet faren til Simen det hele. Litt komisk. Ja, ja, det var ikke det viktigste løpet i livet. Det kommer flere sjanser.
Show comments (0)
 
Knockout-sprint finale (12/05/2018) Knockout-sprint finale (12/05/2018)