Pinseløpet på Kongsberg dag 1 (19/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Knoffemyr
Organiser: Kongsberg OL
Country: Norge
Discipline: Forkortet lang
Distance: 7.9 km
Time: 66:51
Average HR: 175
Maximum HR: 194
Siden det var ungdomsstafett, og jeg hadde ikke noe lag å løpe på meldte jeg meg på H21. Ble en langdistanse for meg. Fint terreng, men mye hogst. Godt over 20 grader og det ble godt å varmt utover, ble veldig tørr i halsen og måtte svelge mye med vilje.

I starten bommes det mye. Men etter 5.post ser jeg nesten ikke en person, da får jeg til roe meg og løpe ordentlig uten å bli påvirka av de andre.
Sløv inn i 1. posten og leser for lite kart inn i posten. Til tredje har jeg kontroll, men ser noen andre løper bortover lia på feil ås og bommer 4 minutter. Grøftene ved 5.post var nesten helt uttørket og løper rett forbi. Veldig bra 6.post.

Ut av 9.post tenker jeg å følge tellekurven ut av posten, men da jeg kommer ned på myra og ser jeg er for langt ned så fortsetter jeg bare å runde enda mer. Kommer til stuprekka og ser den, tenker å dra til venstre, men det så veldig stygt ut der og da. Hadde jeg bare dratt 20 meter lenger opp så hadde det vert veldig fint. Men ja, jeg fortsetter nedover og løper meg etterhvert inn mot streken. Da jeg krysser første heisen ser jeg en sti som går inn 20-30 meter lenger ned. Tror det er den stien som der 100 meter lenger ned i fra der jeg løp. I ettertid viste det seg at den ikke var på kartet. Forventet å komme inn i noe grønn dritt, men det kom aldri. Skjønte lite bortover skrålia, men jeg bare fortsatte fordi jeg viste jeg ville bli fanget opp av slalåmbakken.

Resten går greit. Uten bommen på 1.post, 3. post og 5.post og forsåvidt det dårlige veivalget til 9.post kunne jeg løpt 8-9 minutter raskere. Det er ganske mye. Har litt å jobbe med, men i morgen skal jeg være mer skjerpet.
Show comments (0)
 
Pinseløpet på Kongsberg dag 1 (19/05/2018) Pinseløpet på Kongsberg dag 1 (19/05/2018)