O-sjuer nr.5 (23/05/2018)
Category: O-sjuer/Bygdakamp
Map/area: Jamtkneppet
Organiser: Frol IL/Stian
Country: Norge
Discipline: Kort mellom
Distance: 3.25 km
Time: 24:34
Average HR: 156
Maximum HR: 189
Tenkte løpe rolig gjennom. Går normalt nå etter fallet i Kongsberg. Har ikke prøvd å løpe enda, så terrenget her passet bra. Startet rolig og fikk myka opp i knærne.

Usikker ned mot 3.post og jeg ser jeg ligger for nær bekken. Kommer til feil bekk først og skjønner det med en gang. Løper til den rette, men det ser ut som om den stoppet rett før det grønne. Så jeg løp nedover og fant ingen post. Kom til veien. Løp opp grøfta igjen og stoppet på sammen plass, 10 meter før posten som lå på andre siden av det grønne. Rota enda litt og var helt oppgitt. Dette var jo B-nivå! Finner det tilslutt samtidig som Magnus, min bror. Han startet over 2 minutter bak meg. Han kunne ikke få slå meg. Vi løp sammen på veien. Jeg løp i grøftekanten. For å få det best for beina tok jeg av veien. Viste det var tregere.

Tok han igjen til 5.post. Det ble litt vanskeligere inni skogen etter 5.post så jeg hadde en sjanse til å vinne over Magnus. Løp fra han og oppover mot 6.post var han borte. Kjente jeg var god og varm og kroppen hadde virkelig "løsna". Løp litt raskere og fikk satt litt fart. Deilig å kunne gjøre det igjen. Litt pyse i nedoverbakker enda med tanke på knærne. Slo tilslutt Magnus med 2.30 da han hadde bommet litt på 6. og 7.post. :)-
Show comments (0)
 
O-sjuer nr.5 (23/05/2018) O-sjuer nr.5 (23/05/2018)