Bygdakamp nr.3 (30/05/2018)
Category: O-sjuer/Bygdakamp
Map/area: Stokkvola
Organiser: OK Skøynar
Country: Norge
Discipline: Lang
Distance: 7.14 km
Time: 47:04
Average HR: 176
Maximum HR: 192
Bygdakamp nr.3 på Beitfeltet. Litt gammelt kart, men det meste stemte. Veldig varmt og fint vær. Relativt fersk løypelegger så det ble ikke så vanskelig, men klarte å bomme en del likevel.

De første postene var mye gamp. Tapte overraskende mye på å løpe rett på til 2.post, burde løpt mye et stykke. Først halvveis på 6. strekket begynte det å bli litt vanskeligere. Løp veldig bra til 6.post og gjorde et godt veivalg. Vant strekket med 34 sekunder. Tar litt unødvendig høyde inn i 7.post, men får sikker inngang. Har kontroll hele veien til 8.post men jeg løper rett forbi den, ca. 2 meter unna. Stopper opp og begynner å tro jeg er for langt opp. Taper 1.20 min.

Synes ikke kartet var så bra til 9.post, gammelt hogstfelt og mye vindfall. Hadde ikke noe kurs, tenkte at dette ble lett. Bare gønne på ut til stien og ta den fra myra og opp søkket. Kommer ut lenger til venstre enn jeg tror og går på en bom på over 2 minutter.

Sklir ut litt av kurs til 10.post etter å ha passer høydepunktet. Taper 30 sekunder. Det ser tilnærmet perfekt ut til 11.post, men det ligger noen busker rett foran posten og jeg ser den ikke når jeg kommer 1 meter for langt ned. Taper 1 min her. Nøler bort til 12.post og vet ikke nøyaktig hvor jeg er bortover lia. Nesten ren flaks at jeg gikk rett på.

Veldig raskt terreng, spesielt når myrene er så tørre. Løp fort, men kunne løpt ganske mange minutter raskere. Undervurderte løypene litt etter en litt for lett start.
Show comments (0)
 
Bygdakamp nr.3 (30/05/2018) Bygdakamp nr.3 (30/05/2018)