Moskusspretten-orienteringsløp på Dovrefjell (15.07.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Springarbekken
Arrangør: Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.92 km
Tid: 44:50
Gj.sn. HR: 185
Maksimum HR: 199
Etter noen dager med toppturer var det ekstra morsomt å løpe orientering. Også oppå Dovrefjell! Takk til Wing som tok initiativ til å lage kartet og arrangere dette. Håper virkelig dette gjentar seg.

Starten var type feriemodus med fri start, men den lengste løypa kunne velge seg starttid siden det var så mange påmeldte. Beina var ganske slitne etter mange toppturer de siste dagene.

Så om løpet mitt. Er ganske fornøyd med løpet. ni og et halvt minutt bak vinner Jo F. Indgaard. Til 2.post taper jeg kanskje mest. Det er 30 sek raskere å løpe veien rundt og ta stien. I tillegg bommet jeg 30 sek da jeg ikke hadde kontroll på hvor jeg gikk inn i ringen. Samme skjer til 4.post. Jeg har "dårlig tid" og vet ikke hvor jeg er nedover lia. +1 min.

Løper ganske bra fram 13.post. Burde muligens kommet meg nedenom stien. Veldig tungt å løpe i lyngen. Ut av 16.post har jeg dårlig kurs og løper ikke noe oppover. +30 sek. Var ganske fornøyd da jeg kom i mål, men ser at det er noen feil som lett kunne vært unngått.
Vis kommentarer (0)
 
Moskusspretten-orienteringsløp på Dovrefjell (15.07.2018) Moskusspretten-orienteringsløp på Dovrefjell (15.07.2018)