Hardøkt sprint (26/07/2018)
Category: Trening
Map/area: Staup/Gjemble
Organiser: Paul
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 3.7 km
Time: 16:32
Average HR: 169
Maximum HR: 194
Første og site hardøkt sprint før HL. Første gang jeg trener sprint siden tidlig i vår. Paul hadde lagd ei fin løype som bød på flere utfordringer. Stipuleret til samme tid som på HL sprint. Før start prøvde jeg å få fokuset på plass og fikk litt konkurransemodus da jeg gjorde en skikkelig startprosedyre. Været ble også noen lunde samme som det kommer til å bli på HL. Steikende sol og opp mot 25 grader.

Starten var rask og postene kom fort. Til 3.post var det kun der jeg løp hvor det ikke var vokst igjen av små trær i det hvite. Litt nøling til 4.post og taper noen sekunder. Følger lite med og løper opp feil vei. Det tar ikke så lang tid før jeg snur og skjønner jeg er feil, men så blir jeg litt stresset og vil komme meg vidre og løper forbi stien og fortsetter nedover. Taper 45-50 sek.

Litt usikker på hvor 7.post lå siden det ikke var noe postbeskrivelse, men jeg gjorde det enkelt og sa den lå under muren. Til 8.post går jeg rett i fella og taper 20 sek. Taper i tilleg på veivalget, det lønner seg nok å fortsette veien og løpe inn nordfra ved 9.post. Til 10. post tar jeg et sikkert veivalg, usikker på om det lønner seg å løpe opp det gule og ta stien.

Avslutter bra uten noe bom, kanskje noen dårlige veivalg. Synes det var for mye bom og med et slikt løp kommer man ikke langt opp på HL. Det er små ting som kan terpes på for å unngå de store feilene og de må jeg ha bort før HL sprint om drøyt en uke.
Show comments (0)
 
Hardøkt sprint (26/07/2018) Hardøkt sprint (26/07/2018)